Leerbegeleiding

Leerbegeleiding

 

Zowel op de lagere school als in de middelbare school worden sommige leerlingen met een hoop moeilijkheden geconfronteerd;

Concentratieproblemen, motivatietekort, moeite met het efficient indelen van de studeertijd, verwachtingen die ondanks hard werken niet ingelost kunnen worden…

Daarnaast moeten deze jonge mensen, tijdens hun hele schoolcarrière, telkens opnieuw moeilijke keuzes maken.


Welke studierichting ligt hen het best? Waar liggen hun interesses; wat zijn hun talenten en zwakheden? Is het algemeen-, technisch- of beroepsonderwijs dan de beste keuze? Willen ze verder studeren aan de hogeschool of universiteit?

Om deze belangrijke beslissingen te maken kunnen leerlingen niet altijd beroep doen op voldoende ondersteuning van de school.


Als studiecoach/leerbegeleider staan we vanuit ‘Groepspraktijk Dworp” jongeren EN ouders bij tijdens alle moeilijke momenten die zich kunnen voordoen tijdens de hele schoolloopbaan.

We willen we er vanuit de Groepspraktijk Dworp voor zorgen dat iedere persoon via kwalitatieve studieondersteuning zijn of haar studiekansen kan maximaliseren en dit zowel op niveau van lager als middelbaar onderwijs.


Roel Lefevre

 

Tarieven

Hoe kunnen we je helpen?

 

Nuttige Links

WAAR BEVINDT DE PRAKTIJK ZICH?

 

 

We werken op 2 locaties:

 

Dworp

Alsembergsesteenweg 586

1653 Dworp

 

Pepingen

Eeckhoudtstraat 24

1670 Heikruis

 

OPENINGSUREN

 

 

Maandag tot zaterdag: op afspraak

Zondag: gesloten

 

 

Copyright © All Rights Reserved